Sherbimet bancaire online dating

Ju mund të ndryshoni katran lart ose poshtë në gjysmë i fortë ose i holluar me mendje në cent (100ths e një gjysmë-ton), për të përshtatur instrumentin tuaj.Ky program punon me CD-ROM drive ose ndonjë MP3 / Vala e skedës harddisk tuaj dhe ka të gjitha të përpunimit në kohë reale - pa humbur kohë në regjistrim ose përpunim!Software Cmimi: $ 39,95 Software Version: 2,68 Software-Release Date: 5-24-04 Size: 0.59 MB Platformë: Win95, Win98, Win ME, Win NT 3.x, Win NT 4.x, Win XP, Windows2000 Download Page: Amazing Slow Downer për Windows Download CD player Muzikant për Windows Roni Music Ju ndihmon që shkruajshe solo tuaj të preferuar duke ngadalësuar muzikë poshtë prej 5% në 600% pa ndryshuar katran!Looping funksion dhe real-përpunimit kohë në dispozicion edhe në këtë version të fundit. Software Cmimi: $ 34,95 Software Version: 1,95 Software-Release Date: 9-6-02 Size: 0,16 MB Platformë: Win95, Win98, Win ME, Win NT 3.x, Win NT 4.x, Win XP, Windows2000 Download Page: Muzikant e CD Player for Windows Download Smart MP3 Renamer jii Soft Smart MP3 Renamer është projektuar për të ndërrojë emrin dhe tag mp3 albume.Ka disa opsione në dispozicion për të manipuluar filenames re tags tyre. Kjo screensaver ju ben te ndiheni sikur jeni me të vërtetë atje. Ju mund të luajë në tastierën dhe miun e kompjuterit tuaj, si në tastierë midi.

Fetë një solo në pika loop: fraza-nga-fraza, masa-nga-masë ose edhe shënim-nga-shënim.

Një tjetër përdorim i madh për Recorder Slow Gold është që të dhënat tuaja për të luajtur një fotografi Vala, dhe pastaj përdorni Slow Gold që shkruajshe tuaj * * muzikë.

Goodies tjera në Slow Gold përfshijnë një mënyrë për të vini re lirike dhe informacion akord, dhe pastaj të krijojë një skedar tekst me chords mbi lyrics për të printuar jashtë dhe për t'u dhënë të grupit.

Krijo dhe regjistrimin e këngëve tuaja pa luajtur një instrument.

Record Karaoke 'stilin zërin tënd' së bashku me tekst të sinkronizuara dhe chords.

Leave a Reply